PEČENÝ LOSOS SE SALÁTKEM Z ČERNÉ ČOČKY
Pečený losos v alobalu společně s proužky francouzského másla. Jako příloha lehký salátek z černé čočky, kořenové zeleniny a granátového jablíčka. Na závěr petrželkový přeliv.
Kategorie: | RECEPTY |
---|
Ryba je zdravá a losos je nejzdravější. To všichni víme. V kombinaci s černou čočkou, granátovým jablíčkem a petrželkovým přelivem není co dál řešit. Všichni KišKišané jej zbožňují a tento recept patří k našim nejoblíbenějším. Doporučujeme k večeři ve dvou spolu s kvalitním vínem z naší nabídky.
V naší krabičce najdeš přesně navážené suroviny, abys ušetřil čas s hledáním a nakupováním surovin. Nemusíš ani nic odměřovat, po rozbalení jen nakrájíš a vaříš.
KišKiš krabička obsahuje:
- Losos
- Máslo
- Černá čočka
- Cibule
- Mrkev
- Řapíkatý celer
- Granátové jablíčko
- Baby špenát
- Červený vinný ocet
- Med
- Petrželka
- Česnek
- Citron
Máš chuť na lososa s černou čočkou, ale chceš vidět, jak se recept vaří? Tak mrkni na video, ať máš jasno.